+32 (0)3 647 16 98 info@irisoftsolutions.com

Webshop

Zet uw webshop in een handomdraai online

Wilt u starten met een webshop? Een betaalbare oplossing ligt binnen handbereik. Het laagdrempelig e-commerce platform wordt aangeboden als een cloud oplossing en maakt het u extra eenvoudig om uw eigen B2C of B2B webshop op te zetten én te linken aan uw Venice pakket. Ontdek snel alle voordelen.

In de cloud

De webshop is een toegankelijke oplossing voor KMO’s die een instapklare webshop willen. Het e-commerce platform wordt aangeboden volgens het SaaS-model (Software as a Service) en is volledig cloud-based. Toch kunt u rekenen op een hoge mate van flexibiliteit om uw webshop te configureren, zowel het gedrag ervan als de look & feel. Bovendien is de webshop mobielvriendelijk en SEO geoptimaliseerd (hoger scoren in Google).

Koppeling met Venice

U kunt uw webshop koppelen aan uw Venice pakket. Da’s handig, want zo wordt uw online cataloog met artikels, stock, prijzen en (klantspecifieke) kortingen automatisch gesynchroniseerd. Bestellingen die via de webshop binnenkomen, worden eveneens automatisch doorgestuurd naar Venice, waar u ze verder kan handelen. Ook worden nieuwe klanten die zich registreren in de webshop automatisch aangemaakt in Venice.

B2B & B2C

De webshop wordt altijd geconfigureerd volgens uw wensen en in functie van uw doelgroepen. Een pure B2B webshop waar alleen uw vaste klanten hun bestellingen kunnen doorgeven en dit aan hun specifieke tarieven? Een e-commerce site waarop iedereen terecht kan (B2C)? Of een combinatie van beide? Alles is mogelijk! U bepaalt zelf wie de prijzen en stock te zien krijgt en wie bestellingen kan plaatsen.

Enkele voorbeelden