Bedrijfsorganisatie

Vele automatiseringsprojecten mislukken door onvoldoende projectmanagement, vaak in combinatie met verkeerd gekozen uitgangspunten. Er wordt dikwijls teveel vanuit een technische invalshoek gewerkt.

Ivo Bols

Zaakvoerder en bedrijfsanalist, Irisoft Solutions

Resultaatsgericht automatiseren

Een automatiseringsproject dankt haar succes aan een bedrijfsgerichte aanpak waarbij rekening gehouden wordt met de bedrijfsspecifieke documentflow en de persoonlijke doelstellingen van een bedrijf.

 

Bedrijfszekerheid en toekomstgericht

Pas na een grondige analyse van uw organisatiestructuur en de behoeften van uw KMO stelt Irisoft Solutions een automatiseringsproject voor, waarbij de gebruiksvriendelijkheid, bedrijfszekerheid en toekomstgerichtheid van de oplossing centraal staan.

 

Objectieve advisering

Ons team is samengesteld uit netwerkspecialisten, helpdeskmedewerkers, programmeurs, een projectbegeleider en een bedrijfsanalyst. De beoogde relatie tussen Irisoft Solutions en de klant is in eerste instantie een vertrouwensrelatie.Wij bieden de klant zekerheid door hem objectief te informeren en een toekomstgerichte oplossing aan te bieden.

Totaaloplossing

Het aanbod van Irisoft Solutions omvat een totaalpakket zodat u als klant onmiddellijk en rendabel kan starten.

  • functionele analyse
  • de installatie van hardware
  • implementatie van software (ook maatwerk)
  • opleiding van het personeel
  • dienst na verkoop: dankzij een eigen technische dienst en helpdesk kunnen snel interventies uitgevoerd worden.

Aan de hand van interne procedures en checklisten wordt het automatiseringsproject stap voor stap verwezenlijkt. Deze werkmethode verzekert een rendabele en kostenbesparende oplossing.